LED valaistuksen maahantuonti, myynti ja asennus

LED valaistuksen maahantuonti, myynti ja asennus

Uudet LED –putkemme sopivat kaikkiin loisteputkivalaisimiin, joissa on G13 kanta.
Tämän takaa kääntyvä kanta, joka tekee mahdolliseksi valokeilan suuntaamisen. 
Helppoutta lisää luotettavien tuotteiden pitkä huoltoväli. Uudet LED –putket kestävät noin 5 vuotta. Meiltä saat halutessasi LED –putket tukkutavarana tai asennettuna.

Luotettavat ja turvalliset tuotteet

Uusimmalla teknologialla valmistetut LED –valomme  ovat tarkasti testattuja ja saaneet EU –hyväksynnän. Uudet LED –putket kuluttavat selvästi loisteputkia vähemmän sähköä, eivät kuumene ja tuota hukkalämpöä, eivätkä välky. Tuotteemme ovat turvallisia, luotettavia ja pitkäikäisiä. Myönnämme niille 3 vuoden tai 30 000 tuntia takuun.

LED-vlaistuksella saat pienemmän sähkölaskun

LED kuluttaa noin 70-85% loisteputkia vähemmän sähköä. Esim. 100 loisteputken hallissa tämä tarkoittaa noin 6000e vuodessa. LED –valaistuksen kustannustehokkuutta lisää pitkä vaihtoväli, joka pienentää huoltokustannuksia.LED –putket kestävät noin 5 vuotta

Ympäristö kiittää

Siirtyminen LED –valaistukseen on paitsi nykyaikainen, myös ympäristöystävällinen ratkaisu. LED –putket eivät sisällä elohopeaa, eivätkä muita ympäristömyrkkyjä. Lisäksi ne ovat kierrätettäviä. LEDin valitseminen onkin eettinen teko luonnon hyväksi. Kun tilaat meiltä uudet LED –valot, huolehdimme vanhojen loisteputkien hävityksestä.